Szepseg?!

Ki a fene talalta ki, hogy "a szepsegert meg kell szenvedni"???? Butasag!!!!...es mi nok meg el is hisszuk...onszantunkbol elmegyunk kinoztatni magunkat, sot meg fizetunk is erte. Ha meg nem akkor otthon, a tukor elott nyomogatjuk magunkat, aztan meg szenvedunk. A vegeredmeny meg neha magaert beszel...ergo: jobb lett volna sem penzt nem kolteni sem nyomogatni. De a szepsegert meg KELL szenvedni...
Felhaborito ha belegondolok,hogy a ferfiak szorosen is, rancosan is, stb. vidaman elik hetkoznapjaikat es rajuk sosem igaz a fent emlegetett mondas...pedig neha igazan rajuk is rajuk ferne egy kis szenvedes!
Ma kozmetikaban voltam ha valaki meg azon gondolkozna mire ez a folhaborodas :) (ami igazabol nem is folhaborodas csak egy ujabb folismeres.) Szoval arakrol nem beszelek mert nem osszehasonlithato a dolog. Csak elszornyulkodne mindenki hogy mit ki nem vagyunk kepesek fizetni egy kis "szenvedesert"....
Ami erdekes lehet szamotokra is talan az egy ujabb elmenyem lehet. Mivel kozeledik a szuletesnapom es az itt szerzett baratokkal meg is keszulunk unnepelni, ugy dontottem megerdemlek egy kis buli elotti kinzast. Tobbek kozott szemoldok szedesre is vetemedtem.
Ancsika baratnom folkeszitett, hogy az,amit otthon ismerek es szemoldok szedesnek nevezunk az kozel sem jar ehhez a szemoldok szedeshez...ami vegulis nem is szedes...az angol neve: threading.
Az egesz procedura, most olvastam utana, Perzsa talamany.
Egy szal cernaval szedtek ki a szemoldokomet es korulbelul haromszor olyan fajdalmas volt mint a hagyomanyos, csipesszel torteno szedegetes. A magyarazat az talan az lehet hogy egyszerre nem egy szal szorocsket szednek ki,hanem egy egesz sort....de ki kell probalni ahhoz hogy az elmeny elmeny legyen.
De minden esetre erdekes volt. Sosem gondolna az ember hogy meg ez is valtozik kontinensenkent.
Talan majd a szulinapi fenykepeken ha jobban koncentraltok a szemoldokomre lattok is valamit az egeszbol. De oszinten ketlem. Ezek az onkinzo dolgok altalaban a kicsi lelkunknek fontosabbak :)

4 megjegyzés:

  1. jaj..nekem összeszorult a gyomrom, csak így olvasatra is:)) inkább nem próbálnám ki:D:D:D

    VálaszTörlés
  2. nna
    asse normalis

    VálaszTörlés
  3. Nem költözöm Hong Kongba! Csak, ha vihetem a kozmetikusomat :) Ilyent még nem hallottam...

    De nem is tudnak a csipesszel való szedésről? El kellene meséld, hogy Európában van egy másik módszer, amihez valószínű a legtöbb csipeszt ők gyártják :) :)

    VálaszTörlés
  4. De tudnak...de ez egy erdekesebb opcio. es mostmar allithatom,h hatasosabb. annak ellenere,hogy naaaagyon fajdalmas.

    VálaszTörlés