Europaiak azsiai szemmel es forditva



Szoval igen....a zene magaert beszel :)) I like chinese (azaz szeretem a kinaiakat), es majdenem teljesen igaz is amit enekel ez a Monty Python. (Imadom a zenejet!!!)
Tenyleg csak a terdemig ernek, aranyosak es kedvesek, a pincerek sosem gorombak vagy udvariatlanok,mindig mosolyognak (foleg rank feherekre)...stb...
Minden reggel peldaul azzal kezdodik a napom,hogy a kinai kolleganoim megjegyzik,hogy milyen magas vagyok vagy azt,hogy milyen szep vagyok....Nos az elobbi az teljesen ertheto, hozzajuk (es nem csak) kepest tenyleg megnottem, de a szepseg reszevel a dolognak hat hogy is mondjam...nem erthetek egyet.:)) Es azt hiszem keves a viszonyitasi alapjuk. Ugyan ugy ahogy eleinte en is mindegyikuket szepnek, egzotikusnak es vonzonak talaltam, most egyre kevesebb az olyan lany vagy fiu akire igazan azt mondanam,hogy szep vagy jokepu. Mostmar meg tudom kulonboztetni a hetkoznapi es a kulonleges arcokat. Es lanyok! Tudom,hogy varjatok ezt, a sziruposabb reszet a tortenetnek, de ki kell abranditsalak...nem jonnek be az azsiai pasik. Van bennuk valami iszonyatosan mas, ami engem inkabb taszit mint vonz. Neeeeem...nem a magassaguk...es neeeeemmmmmmm a "meretek"!!! Meg mielott jonnenek a megjegyzesek :)
Nem tudom mihez hasonlitani. Talan ha a szekely kislany es a bukaresti vagany gyerek peldajat vesszuk...de kozel sem jar.
Erre mondjak azt hiszem,hogy izlesek es pofonok.
Szoval hmmm...elgondolkodtato :)
De a gyerekek mas kategoria. Koztuk talan egy sincs amelyik ne lenne kulonleges vagy elragado a maga modjan.
Minden reggel talalkozok az iskola minden egyes csopsegevel.Van idom megfigyelni oket...Az ajtoban fogadjuk oket, megnezzuk mindegyik testhomersekletet(egy elektromos lazmerovel) es fertotlenitjuk a kezuket.( ez a fertotlenitosdi nagyon divatos HK-ban) Szoval minden reggel tobb szaz kis kezet fogok meg es tobb szazszor mondom azt hogy "jo reggelt". Nem tudsz nem mosolyogni rajuk olyan aranyosak!
De megint azt kell mondanom, hogy csak ugy mint otthon. Gyerekek: szepek, aranyosak.


1 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyosak :) El tudom képzelni ahogy terelgeted őket, nagyon élvezheted.

    VálaszTörlés